Днес е денят!

source: Wikipedia

На концерта на Пейдж и Плант на 2ри март 1998 г. се покатерих по стълбата, но това довечера в Лондон е something else.

Искрени поздрави на всички, които са наясно!

П.С.: Хубава статия в Дневник.

Update 12.12.2007:
Тук имаше видео на Кашмир, но чичковците от ТаймУорнър са го премахнали. Тъпо. Ще чакаме ДВДто.

5 мнения за “Днес е денят!

  1. Хехе, разбрал си ме погрешно. Вчера беше денят от космическа рокендрол гледна точка, не от моята. Чак такъв късметлия не съм. Както казва Плант: „it’s cosmic energy…baaam!“

    А и каквото чета от английската капризна преса, явно концертът е бил отвяващ и за най-големите скептици. Пол Макартни, Мик Джагър, Дейвид Гилмор и общо взето всички останали, са им дошли на крака за концерта. Винаги ми е било тъпо, че в България се считат просто за една от многото големи рок групи. Като става дума за чист хеви рок няма друга група.

  2. Напомни ми колко време е минало от онзи 2-ри март:) А такива далечни мега-събития като концерта в Лондон можем да си ги представяме, да четем, да видим запис след това…През 98-ма двамата дадоха невероятно интервю за…“Панорама“, не знам дали го помниш? Даже си позаписах някои реплики:)

  3. @яна: да, скоро ще станат 10 години, много време, но споменът е много бистър. Помня интервюто, беше по „интелектуално“… На въпрос „За каква кауза бихте сменили китарата с пушка?“, Джими отговори типично: „Най-много да накарам китарата да ми се взриви в ръцете…“ Робърт беше по-политически артикулиран.

Коментарите са затворени.