На мач на европейското

Малко снимки от и около мача Ирандия-Хърватска в Познан от неделя.

Прекрасно настроение в целия град, напълно мирни и весели фенове. Адски много ирландци, които просто си пиеха и пееха през цялото време. Е, не съвсем, пиенето свърши на влизане в стадиона, а пеенето след третия хърватски гол.

Ринека около кметството беше препълнен  фенове в отлично настроение. Как не чух дори една псувня от хърватските, странно наистина.

Бяха се разделили на два лагера на площада, но без реално да си обръщат внимание. Основната песен на ирландците е „Ey, Trapattoni, you used to be Italian, but you`re Irish now!“

Стадиона, ирландски скици на фона на хърватския блок. Ирландците бяха оглушителни в песните си до третия гол, след това се чуваше повече Хърватска. Накак си по-страховито надаваха вой бяло-червените. Ирландските песни са мелодични.

Прекрасно обобщение на цялото събитие. Русокоската на прозореца на горния етаж за съжаление не се вижда добре. Наслаждаваше се на международното внимание на половината площад отдолу.

Футболът е голяма работа наистина, дава възможност на мъжете да се налудуват и изразходват енергията за нещо напълно безобидно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.