С достолепие

„ВиК“ Потсдам явно имат пари в излишък та бяха организирали през уикенда голям безплатен фестивал на открито с оперна музика в петък и рокендрол в събота. Отидох в събота.

Заради ZZ Top. Голям късмет да ги видя на живо и то без пари. Имаше десетки хиляди хора, а брадатите пичове от Тексас не разочароваха. Южняшки стил и достолепие. Класа.

Ето едно парче, което снимах с телефона:

9 мнения за “С достолепие

  1. Просто се бъзикаш, нали? Не е хубаво така да се гавриш с хорските слабости 🙁 Баш ВиК да канят ZZ Top?!? Ако пък е истина, посипвам си главата с пепел и от днес официално започвам да завиждам, че не живея в Германия. Ще разпъна палатка пред тукашното ВиК и започвам гладна стачка.

  2. Маркуч, да и на мен ми е малко странно, че точно ВиК и то на Потсдам, който не е голям град, но понякога човек забравя колко богата всъщност е Германия.

  3. Нашата топлофикация по времето на Вальо Топлото издаваше ЦД-та с некъв chill out и ги раздаваше, ама не помня по какъв повод. Вкъщи ми се мотае едно такова CD.

  4. Вие ме заинтригувахте, та погледнах по-подробно. Освен ВиК са също Топлофикация и Комунал тази фирма дето организира фестивала. 🙂 Да са живи и здрави.

  5. Не е важно кой и с каква рекламна цел е организирал музикален фестивал. Важното е,че творците са на сцената и любители като Вас са се изкефили на ZZ Top за което искрено завиждам

  6. Г-н Станков, тъй като имате поглед отблизо в/у живота в Германия, може ли да коментирате структурата /това което виждате всеки ден/ на автомобилния парк на лечните превозни средства. Защото по нашия край /и то по време на криза/ количеството на ofroad возилата е такова, че се чувстваш като по време на преврат. Все още върху тези возила няма картечници, а шсфьорът и пътниците не носят открито калашници /под седелките не знаем/.
    Поздрави

  7. @ПЛЕНИМИР НАНЕВ – няма голяма връзка с ЗиЗи Топ, но мога да обобщя, че в Германия се тачат най вече комбитата, защото са много по функционални. Лимузини се срещат наистина рядко. Джипове тук в равното почти изобщо няма.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.