Само за гадости ли ще пишем?!

Симион Патеев дава информация и коментар относно убития от бивши полицаи, сегашни „охранители“ турист в Несебър. Има и видео как масивна мутра скача с двата крака директно на главата на лежащия вече в несвяст от боя турист и целенасочено го убива. Ако искате го гледайте, но не препоръчвам. Съмнявам се, че и дълго ще го има в YouTube това видео, защото е реално на екзекуция. Полицай в униформа стои отстрани и просто гледа с интерес какво правят бившите му колеги.

Честно, чудех се много време дали изобщо да пиша по въпроса, защото е прекалено потискащо. И като чуеш само разни коментари, официални („убийство по непредпазливост“, „самоотбрана“) и неофициални (от рода „тоя пиян нахален циганин си го е заслужил“) и мракът става още по гъст.

Какво се получава, само за отвратителни идиотщини ли ще пишем?! Налага се.

Симион дава имейл на шведски институции и т.н. и завършва коментара си с „България има нужда от външен натиск…“

България има нужда от широк вътрешен обществен натиск!

3 мнения за “Само за гадости ли ще пишем?!

  1. Гледах го, въпреки предупреждението ти. Отвратен съм, възмутен съм, нямам думи! И, с извинение за вулгаността, ‘бал съм й мамата на такава държава, разбирам защо хората емигрират!

  2. Ако можеш изрови от някаде Бареков на другата сутрин, гост му беше собственика на дискотеката, който на всичкото отгоре бил общински съветник.

    Е няма такъв мазен пе*ераст…

  3. Виждал съм нещо подобно пред един клуб, който е точно пред областната дирекция на полицията в Пловдив. Охранителят на „Петното“ хвана един, заведе го на паркинга на полицията и пред дежурните полицаи го нарита едно яко. Седяхме като застреляни и гледахме целия този фарс… отидохме после до полицаите и ги питахме за имената им, те ни казаха да не се занимаваме с глупости, че да не си изпатим… к’во да се занимаваш вече с такива хора?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.