Queen + Paul Rodgers на живо

Снощи бях на концерт на Куийн и Пол Роджърс. Фен съм и на двете части от комбината, така че концертът беше само като за мен

Ето началото снимано с мобилния ми телефон (музиката почва някъде по седата и е едно от новите парчета от новия им албум):

Не беше типичен концерт като на нормална група. Повече – събиране на единомислещи хора. От едната страна такива, които искат да слушат, да си спомнят и да припяват, а от другата – такива, които искат да си посвирят и да се къпят в любовта на феновете:

Новите парчета са доста яки и напомнят повече на Bad Company, отколкото на Куин. Нищо лошо. Имаше и парчета от репертоара на Пол Роджърс, имаше стандартите на Куийн. Първата половина на Бохемска рапсодия я пя дори Фреди. От видео стената.

Хубаво беше.

4 мнения за “Queen + Paul Rodgers на живо

  1. Моето мнение е, че Queen без Фреди не е Queen. Иначе новите им неща не са лоши, но някакси не ме впечатляват.

  2. Георги, прав си. Не са Куийн и е различно. Но са Куийн и Пол Роджърс, което е странна и приятна комбинация.
    Пол Роджърс е съвсем различен певец от Фреди и е с достатъчно голям авторитет да не трябва да го копира, а да си пее парчетата както той иска. Иначе би било наистина кич.

  3. Каквото и да си мислите, приятели, комбината си е повече от добра. Аз съм почитател на групата Фрий, и Бед Къмпани, демек Пол Роджерс. И до дупка почитател на QUUEN.С нетърперие чакам да си получа по пощата новия албум, за който си платих като момченце, а не да го свалям от Е-нет. Поздрави на всички вас дето обичате хубавия хард рок.
    Бате ви Румен

  4. И аз бях на концерт в Будапеща Беше велико .Няма го Фреди ама всичи сме смъртни. Жалко че не съм го гледал и слушал с Фреди сигурно щеше да бъде най- великото преживяване през живота ми.Най великите музиканти за 20 век!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.