Този пенсионер има ли блог?!

Плакат

Видях тази снимка в фото-блога на Симион Патеев и ми се видя просто впечатляваща. Формулировката е перфектна!

Става въпрос за друго. Има ли този „дядка“ блог? Знае ли какво е това? Колко има като него, мислещи, артикулирани и свестни, които са далече от „блогосферата“? Доста.

Затова да не се смовглъбяваме и обявяваме „блогърите“ (повечето нормални хора чуват „блъгари“ и се чудят какви са тези архаизми) за нещо специално. Иначе блогосферата ще се превърне в „симпатичен“ елит по подобие на интелигентския и, недай си Боже, политическия ни. Затворени в собствената си сфера и далече от истината.

3 мнения за “Този пенсионер има ли блог?!

  1. Дядото беше много як. Аз първоначално се учудих, понеже не се вписваше в цялостната картинка. Но всеки който е решил да подкрепи една такава кауза е добре дошъл.

  2. Виж този блог. Човекът по собствените му думи е пенсионер. На мен „пенсионерски“ не ми допада много като определение за блог, но въпросният „дядка“ е без съмнение доста възприемчив към новите идеи.

  3. Аз не съм пенсионера от снимката на Наблюдател, но с удоволствие бих се подписал на плаката.Не бих желал моите четирима внука да нямат възможноста да се порадват на фантастичната природа на България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.