Еврочалга

Ако винаги сте се интересували как биха изглеждали широкоплещести руси немски девойки, опитващи се да хвърлят гюбеци на пъвокачествен български кючек, гледайте последната част от клипчето:

Снимано е в клуб „Лидо“ в Кройцберг, Берлин. Един от основните клубове за жива инди-рок музика и подобни инди-партита. Това не е българско парти (почти никога няма никакви българи), а култовото Balkanbeats. Публиката са 80% немци и всякакви други чужденци.

Парчето е базирано на „Дупка до дупка“, казва се „Dubstar bugarskij“ и е от албума „Диско партизани“, на много нашумелия немски диджей Shantel.

Докладвах.

5 мнения за “Еврочалга

  1. Еми какво да се прави – на тях мятането на гюбеци им е също толкова трудно, колкото на нас – използването на сивото вещество…

    Както и да е, благодаря за клипчето, защото музиката ми хареса. Обичам такива смесици от стилове с балкански мотиви 🙂

  2. Благодаря за това, смяхме се от сърце.. 🙂 Един приятел отдавня твърди, че чалгата ще завладее света.

  3. Зная, че харесваш хубавата музика.През май и юли успях да видя AC/DC и Santana – за емоцията и удоволствието нямя да разказвам, но да се замислим по „балканските“ маршрути на тези и други формации от тази класа = Белград,Букурещ,Истамбул,Атина,Скопие!!! София, България не съществува! Защо? Нямам отговор. Дали защото сме „член“ на ЕС и всичко се вижда от далече? Поздрави

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.