По делата им ще ги познаете

Не ме интересува, кого сега изкарват агент на ДС и кого премълчават. След 18 години няма вече никакво значение.

Интересува ме как се държат политиците и обществените фигури днес.

Дали Първанов е бил „Гоце“ или не, изобщо не влияе на крайно негативното ми отношение към него. Не мисля, че сервилното му, престъпно и недържавническо поведение спрямо мафията се базира на това, че е редактирал някаква книга през 1989 г.

Има достатъчно престъпници във властта, които не са били агенти и със сигурност достатъчно ДС хора, които не вредят на обществото днес.

Да кажем, Милен Велчев и брат му с хотелите, яхтите и игрите на карти в ДС ли са били?!

А Тодор Колев е бил.

Е, и?

5 мнения за “По делата им ще ги познаете

 1. Напълно съм съгласен с теб по този въпрос. За съжаление обаче ние не можем да направим нищо. Отделен е въпросат, че медиите също знаят, че това няма никакво значение за никого, но са манипулирани и с тези глупости трябва да отвличат вниманието на народа от важните неща в политиката, които се случват в момента и които наистина заслужават реакция.

 2. Моето мнение е, че трябва да се отворят изцяло, поне тези които все още не са унищожение. Народа ще прецени дали да изчисти „политическия елит“ от въпросните агенти…

 3. Лошото е, че не се знае точно кой какво е правил. Ами ако Тодор Колев е клепал Стоянка Мутафова? Ами ако тя е донасяла за Калоянчев? Само информацията, че еди кой си бил агент / информатор / явочник, не е достатъчна.

 4. Маркуча, Георги: Точно не се знае, кой-какво е правил. Няма и да се узнае, защото не можем да очакваме, че правилните хора не са си прочистили досиетата навремето. Прах в очите е това всичкото. И се случва прекалено късно.

  Не само агентите са за прочистване, това е проблемът.

 5. Няма значение, кой какъв агент е бил.

  Важно е, какво прави днес.

  И ако е политик и не си върши работата, да си ходи. Ако си я върши – и агент да е бил преди това, майната му – нали сега работа ЗА ХОРАТА, а това е най-важното?

  Само че такива политици нямаме 🙁

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.