Великденски музикален поздрав

Христос възкресе!

Поздрави на всички читатели с няколко известни православни песнопения, изпънени от д-р Емилиян Станков, зъболекар от Пловдив. Фамилията не е съвпадение.

Горд съм, че имам малък принос в създаването и издаването на този диск в 8500-ден тираж и се радвам, че успяхме да го издадем под свободен Криейтив Комънс лиценз (CC-By-2.5). Стара музика под модерен лиценз.

Може да си свалите отделните песни като MP3 като цъкнете с десния бутон на мишката и изберете „Download this song“. Update: Пейо, на който съм много благодарен, че ме посъветва как да издадем диска със свободен лиценз го е пуснал като съвсем легален торент в The Pirate Bay. Благодаря!

Надявам се да ви хареса. Това е музика, която наистина ме смирява. Смирява в най-добрия смисъл на думата. А в днешното ни ежедневие и реалност имаме често нужда от смирение.

7 мнения за “Великденски музикален поздрав

 1. Точно тази музика, точно за намиране на себе си и на Него. Музика -Път!

 2. Къде може да се намери дискът в София? Вече питах на няколко места, но все го нямат, а ми се ще да чуя петата песен.

 3. @Маркуча – радвам се, че ти харесва! Дискът не беше издаден с комерсиална цел, а като коледна притурка към съсловния вестник на Българския зъболекарски съюз. В София, пък и България, всеки зъболекар трябва да има по един. Питай личния си зъболекар. 😉

  А петата песен можеш да чуеш като цъкнеш на нея горе в плейъра.

 4. >А петата песен можеш да чуеш като цъкнеш на нея горе в плейъра.

  Не подозирах, че онова горе е плейър. NoScript си има и лоши страни 🙂

 5. Песнопенията не могат да се запишат с десния бутон, а само да се чуят. За любител са добри, но има известен елемент на маниерност.

 6. Благодаря за мнението, отче.
  Песните могат да се свалят и оттук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.